El teu blog de Linux en català

Status.net arriba a la versió 1.0 i Mustard no perd el tren

Com alguns de vosaltres haureu pogut comprovar ja, Status.net és una xarxa social del tipus microblogging (com twitter) oberta, molt utilitzada dins l’entorn del programari lliure. El sevidor més utilitzat, identi.ca, ja fa servir aquesta nova versió, i gran part dels clients lliures, així com Mustard per Android, ja en són compatibles.

I doncs, quines són aquestes millores per la versió 1.0? Aquí en tenim les més importants:

Passa't al bàndol fosc... Tenim galetes.

  • Millor suport per a les converses. Ara les respostes són més ordenades i fàcils de llegir.
  • Suport per al seguiment de hashtags (#) a més a més dels grups.
  • Millores en l’API (toolkit, joc d’eines per al desenvolupament de clients).
  • Canvi a la interfície web de la xarxa social.

Si encara no hi teniu un compte, només cal que us inscrigueu a qualsevol dels servidors (aquí, per exemple) i ja podreu seguir-nos si us interessa. Per a aquells qui us agradi Twitter, potser us convençem per que us passeu al lado oscuro 😉 Tenim galetes!

1 comment

    • Eloi V on 4 de novembre de 2011 at 15:37

    Reply

    Trobo a faltar que molts projectes lliures no tinguin identi.ca i si tinguin twitter. Hem de fer arribar el missatge al màxim nombre de persones, però també estaria bé una mica de més recolzament entre projectes.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.