El teu blog de Linux en català

Es presenta Android 4.0: kinkis are gonna love it!

Android 4.0, amb nom en codi Ice Cream Sandwich, arribarà amb el telèfon Galaxy Nexus. Aquesta darrera nit Google i Samsung han presentat el resultat de mesos de desenvolupament i adaptació per mostrar-nos un telèfon propi de kinkis.

Sembla que ara que l’Steve Jobs ha mort, Google s’ha desmelenat i ha tret totes les kinkades que se’ls ha passat pel cap. Estil = 0, funcionalitats = 10. Nivell de kinkeria = no existeixen mesuradors que puguen arribar a captar el nivell de kinkeria d’aquest anunci, més propi de «Central» que d’un telèfon seriós.

  • Gerard on 19 d'octubre de 2011 at 18:19

  Reply

  hahahaha no ha anat bé el dia? XD

  • Jordi on 19 d'octubre de 2011 at 18:47

  Reply

  Em pots definir què vols dir amb kinki??
  A mi m’encanta aquest telèfon!!
  Ara que si estic parlant amb un Apple fanboy no m’estranya res 😉

   • Jordi on 19 d'octubre de 2011 at 19:55

   Reply

   Si a mi també m’agrada fa 1 mes que estic esperan S 2, y ara ja sel poden fotre per on jo se, xD

   • Ruig on 19 d'octubre de 2011 at 21:54

   Reply

   Em sembla que es refereix a l’anunci en si, Jordi, no pas al telèfon. XD

   Jo també trobo aquest anunci una autèntica horterada. Sembla més un anunci de tunning de motos que no pas de telèfons mòbils. Suposo que es nota que prefereixo l’estil minimalista d’Apple per la publicitat!

   Això no treu que el sistema pròpiament dit jo també trobo que fa una pinta fantàstica i que guanya punts pel meu pròxim telèfon! ^^

    • Pau on 20 d'octubre de 2011 at 08:32
    • Author

    Reply

    Sí, sí. Em referisc a l’anunci ;), enfocat per kinkis. I, pel que veig, això està ple de lectors kinkis!!! 😛 (que ningú s’ho prenga malament, hehehe).

  • xavifumi on 19 d'octubre de 2011 at 19:10

  Reply

  És una llàstima que el video no s’assembli en res al nou android! Que de fet, pintamolt bé!

  • Dimas on 19 d'octubre de 2011 at 19:22

  Reply

  Doncs segurament serà el meu proper mòbil 🙂

  • Jordi on 19 d'octubre de 2011 at 21:56

  Reply

  Ie Pau, què t’has fumat hui? 😀

   • Daniel on 19 d'octubre de 2011 at 22:11

   Reply

   Li passa a vegades, hahah!

   Per cert Pau, fa bastants mesos vaig fer un article sobre ice cream sandwich i em vas dir que mentia! hahah 🙂

    • Pau on 20 d'octubre de 2011 at 08:32
    • Author

    Reply

    Mentida.

   • Pau on 20 d'octubre de 2011 at 08:32
   • Author

   Reply

   Tires de plàtan.

    • Gerard on 20 d'octubre de 2011 at 10:41

    Reply

    Hum…… tires de plàtan…. ara s’entenen moltes coses….. XD

  • Rafel on 19 d'octubre de 2011 at 23:10

  Reply

  A mi m’agrada el telèfon. M’agrada l’anunci i m’agrada Android. Ah!! i si hi ha Apple fanboys, jo sóc un Apple hateboy 🙂

  • Marc Salmurri on 20 d'octubre de 2011 at 02:11

  Reply

  Això és tot el que heu de dir de l’Android 4.0?

   • Pau on 20 d'octubre de 2011 at 08:36
   • Author

   Reply

   La veritat és que abans de posar-me a parlar del sistema Android 4.0 m’agradaria saber què passa amb la seua llicència i com és de privatiu. A mi amb això em passa com als apple fanboys, als quals qualsevol cosa d’apple els encanta. A mi em passa amb el programari lliure, però cada dia em costa més veure Android com a programari lliure…

   He d’aclarir-me al respecte. Fa un temps vaig parlar d’això:
   http://gnulinux.cat/2011/09/ens-ha-de-preocupar-google/

  • Pau on 20 d'octubre de 2011 at 08:37
  • Author

  Reply

  Per cert. També és possible que siga el meu proper telèfon mòbil. Això sí, només si porta la traducció catalana.

   • Hussein on 20 d'octubre de 2011 at 08:57

   Reply

   El veritable Kinki ets tu! El telèfon m’agrada molt, però no per l’anunci. Ja que parleu de futurs mòbils el meu pròxim serà un Iphone 6 xD

   • linu1986 on 20 d'octubre de 2011 at 20:13

   Reply

   Ja fa temps que hi ha l’android traduit al catala de forma oficial, falten algunes aplicacions, com per ajustar el compte de gmail a la primera arrencada del sistema, pero la majoria d’aplicacions que venen de serie estan traduides. si no vaig equivocat desde 2.3.2 o alguna d’aquestes subversions que han tret de gingerbread.

  • lotiopep on 21 d'octubre de 2011 at 12:45

  Reply

  Ahir van anunciar que alliberarien el codi tant bon punt surti al mercat el galaxy nexus (d’aqui a unes dues setmanetes).

  • Lluisgi on 24 d'octubre de 2011 at 22:30

  Reply

  Hola companys!

  Us he trobat per casualitat, navegant per Internet fent servir les paraules: “ice cream sandwich” “en català” i us he trobat!
  Tinc un venerable iPhone 3GS i, sincerament, el nou appel 4S m’ha deixat molt fred, per dir-ho millor, congelat… Esperava alguna cosa més trencadora i, potser és que em començo a fer gran però, la seva pantalla la trobo petita! Però… S’ha de reconèixer que tot el menú està en català! Em vull canvia rel mòbil i estic dubtant entre el Samsung Galayx S2, el Google Nexus Prime o el nou Motorola RAZD… Una de les coses que em frenen és que no he sabut trobar enlloc alguna explicació sobre si porten el menú en català o el portaran… Per cert, m’ha emprenyat força la resposta que li varen donar a algú que va fer la mateixa pregunta en un foro en espanyol (li varen dir de tot, menys guapo! 🙁
  Alguna pista sobre quan sortirà una versió del ice cream en català?
  Algun consell sobre quin d’aquests tres mòbils em podria quedar (o també considero el iPhone 4S)???

  Gràcies anticipades per la vostra ajuda (sento haver set tant plasta…)

Deixa un comentari

Your email address will not be published.