El teu blog de Linux en català

Ubuntu 11.10 (Oneiric Ocelot) Beta 2

Avui s’ha publicat la segona versió Beta d’Ubuntu 11.10 (Oneiric Ocelot). Per a Ubuntu 11.10. Aquesta versió no té moltes novetats respecte de l’anterior Beta, i sobretot s’han fet canvis encaminats a arreglar errors i afinar l’entorn.

Si voleu provar Ubuntu 11.10 beta 2, aquí teniu els enllaços dels seus diferents colors:

Color Descàrrega
Ubuntu http://cdimage.ubuntu.com/releases/oneiric/beta-2/
Kubuntu http://cdimage.ubuntu.com/kubuntu/releases/oneiric/beta-2/
Xubuntu http://cdimage.ubuntu.com/xubuntu/releases/oneiric/beta-2/
UbuntuStudio http://cdimage.ubuntu.com/ubuntustudio/releases/oneiric/beta-2/
Ubuntu per UEC i EC2 http://uec-images.ubuntu.com/releases/oneiric/beta-2/
Ubuntu per ARM http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-netbook/releases/oneiric/beta-2/

Sobretot, de moment NO ÉS RECOMANABLE INSTAL·LAR-LO EN ENTORNS PRODUCTIUS, NI PER A ORDINADORS DE SOBRETAULA HABITUALS (excepte si teniu clar què significa una versió Beta i n’assumiu les possibles conseqüències). Cal tindre molt clar que es tracta encara d’una versió de proves, de manera que segurament distarà molt de ser estable. Aquestes versions serveixen per a poder provar les seues noves funcionalitats, i trobar-hi possibles errades per tal de notificar-les i que les versions definitives siguen molt estables.

En aquest enllaç podeu trobar el calendari de llençament de Ubuntu 11.10. La data prevista d’alliberament de la seua versió definitiva és el 13 d’octubre.

Aspecte nou del llançador de l'Ubuntu

3 comments

  • Xavi on 23 de setembre de 2011 at 08:27

  Reply

  Com havia de començar el semestre al màster em vaig decidir a instalar la Beta 1 al meu equip, sabent al que m’exposava, i la veritat és que tot i els problemes endèmics de la meva tarjeta Wi-Fi (és una Broadcom…) m’ha semblat una evolució molt interessant de la 11.04 (a mi Unity si que em va agradar quan va sortir). A més, potser són els meus ulls però encara q una Beta m’ha semblat detectar una reducció del temps de càrrega (potser canvia a les versions finals).

  Tot i això, suscric el que dius a l’article, qui no vulgui pols, que no vagi a l’era 😉 No és una versió per a usuaris finals

   • oriolsbd on 23 de setembre de 2011 at 08:44
   • Author

   Reply

   Mira quina casualitat! Jo també vaig provar la Beta 1, perquè volia provar OpenJDK7 per una anotació que estic preparant, i em va semblar que el Unity estava força millor que a 11.04 (on no m’agrada massa). A veure què tal està la versió final. 🙂

    • Xavi on 23 de setembre de 2011 at 10:59

    Reply

    A mi Unity m’ha semblat molt més madur en aquesta verió, espero que no es facin enrere quan consolidin la versió.
    Per cert, espero l’article d’OpenJDK7 amb especial interés 🙂
    Salut!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.