El teu blog de Linux en català

0 A.D. arriba a la setena versió Alpha

0 A.D. és un joc lliure d’estratègia en temps real que està sent desenvolupat per Wildfire Games. En ell, podrem escollir entre sis civilitzacions històriques (romans, cartaginesos, celtes, grecs, íbers i perses), cadascuna amb les seves característiques pròpies.

El resultat, de moment, és senzillament espectacular. I dic «de moment» perquè encara es troba en fase de desenvolupament. Aquesta mateixa setmana ha arribat a la setena alpha, però el seu nivell gràfic i sonor ja és molt alt. Podeu observar-ho al vídeo següent:

Les principals novetats de 0 A.D. Alpha 7 són:

  • Disseny dinàmic dels territoris
  • S’han afegit dissenys únics per a la civilització cartaginesa, amb les seves pròpies tropes, armes, edificis, etc.
  • Nou menú principal
  • S’han afegit moltes noves pistes de so, tant de música com d’efectes
  • Molts objectes i animals nous
Pantalla del 0 A.D.

Pantalla del 0 A.D.

Proveu 0 A.D. Alpha 7

Si voleu provar 0 A.D., els propis desenvolupadors han creat paquets (i repositoris per a la majoria de distribucions. Podeu trobar el repositori per a la vostra distribució a la pàgina de descàrregues per a Linux.

Alternativament, i utilitzeu Ubuntu i teniu configurat el repositori PlayDeb (o si ho feu tal i com indiquem a la nostra guia d’Ubuntu), el trobareu directament en el Centre de Programari.

    • Jordi on 20 de setembre de 2011 at 09:21

    Reply

    Hoo, te una pinta fantàstica.

      • oriolsbd on 20 de setembre de 2011 at 10:57
      • Author

      Reply

      Sí, jo tinc ganes que ja surti com a mínim la primera versió Beta. Crec que llavors ja serà un joc “complet”. Amb els típics problemes de les Betes, però com a mínim ja es veuran totes les opcions del joc (o la majoria).

  1. Reply

    Molt bon joc!! El cas és que el segueixo des de fa temps, i l’actualitzo cada vegada perquè sempre surten coses noves (i interessants). Afegeixo dos coses a millorar:
    – Falta sistema de guardar/carregar partides
    – El menú principal està bé, però la manera de com surten les opcions del menú, d’esquerra a dreta em sembla una mica “tosc”…

    Esperem a noves versions, o posem-nos-hi al fòrum i ajudem!!
    http://www.wildfiregames.com/forum/index.php?s=01fdec37333b4bb5e7f65566f176de85&showforum=312

    Que vagi bé!!!

    • Andreu on 19 de novembre de 2011 at 18:52

    Reply

    Per a mi qualsevol joc, ja siga el glest o el 0ad, pot ser molt bó però si no es pot guardar les partides és una merda

    1. Reply

      Dir “qualsevol joc” implica els que encara estan desenvolupant-se. I no per això significa que no siguin bons, no?!! Hi ha molta gent treballant desinteresadament darrera d’aquest joc i segur que el sistema de guardat de partides és una prioritat però no la que més.

      1. Reply

        NOTICIA! Segons la página oficial, el sistema de guardat i carrega ja está implementat en la nova versio, per fi, es pot guardar mentre es juga i es pot carregar la partida des del menú. Es veu que s’han complert les plegàries de molts usuaris, enhorabona i a jugar, que promet!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.