El teu blog de Linux en català

Dia de la Llibertat de Programari (DLP)

El proper dia 17 de setembre es celebra el Dia de la Llibertat de Programari (DLP), en què els usuaris de programari lliure de tot el món celebrem la llibertat que aquest ens dóna. El Dia de la Llibertat de Programari s’organitzen actes per tot el món. Aquest any, a Catalunya s’organitzen dos actes oficials pel DLP.

Logo del DLP

Logo del DLP

D’una banda, la Konfraria de la Vila del Pingüí organitza un acte que tindrà lloc el dia anterior al DLP (el 16 de setembre) entre les 19:00h i les 24:00h (amb sopar inclòs). Aquest acte serà al Teatre Societat Aliança Palmerenca de La Palma de Cervelló. A la Palma de Cervelló també hi tindrem diverses xerrades (una d’elles a càrrec d’un membre de GNULinux.cat), una Install Party i un sopar de germanor.

A més, com cada any (i ja en van set), Caliu organitza l’acte central a Barcelona, on hi haurà xerrades, taller d’ajuda a la instaŀlació, etc. Aquest esdeveniment tindrà lloc el mateix 17 de setembre al Centre Cívic Les Corts de Barcelona, al carrer de Dolors Masferrer i Bosch, 33-35. La seva agenda està pleníssima de xerrades interessants, que tindran lloc entre les 10h i les 21h.

1 comment

    • Daniel on 22 d'agost de 2011 at 17:01

    Reply

    Ostres, jo visc al costat! 🙂 Si tot va bé, m’hi passaré una estona. Merci!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.