El teu blog de Linux en català

Un nou Humble Indie Bundle: paga el que vulguis per cinc jocs

Ja tenim aquí una nova edició del Humble Indie Bundle, on se’ns ofereixen cinc jocs multiplataforma (tots funcionen en sistemes GNU/Linux) al preu que nosaltres vulguem. Com sempre en els Humble Bundle, un cop comprem el pack tindrem els jocs sense DRM i, per tant, els podrem instaŀlar en tots els nostres ordinadors sense cap mena de problemes. A més, podem destinar part del que paguem a projectes de caritat (en concret, a EFF o a Child’s Play), en la proporció que nosaltres vulguem.

En aquesta edició, es presenten els següents jocs: Crayon Physics Deluxe, Cogs, VVVVVV, Hammer Fight i And Yet It Moves (que també té versió per a Wii). Podeu veure’n un petit tast al vídeo de presentació d’aquest Humble Indie Bundle:

Si voleu comprar aquest pack de Humble Indie Bundle, teniu encara 13 dies per a fer-ho. Les edicions anteriors van tenir un gran èxit i, tot i que no hi ha cap promesa al respecte, en molts casos es va acabar alliberant el codi font dels jocs que hi participaven.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.