El teu blog de Linux en català

Menú clàssic de Gnome a Unity

Si utilitzeu Ubuntu 11.04 amb Unity, possiblement trobeu a faltar la simplicitat d’ús del menú clàssic de Gnome. Doncs el podrem recuperar amb ClassicMenu Indicator, un applet que ens mostrarà en el panell d’indicadors de Unity el menú d’aplicacions que teníem a Gnome 2.

ClassicMenu Indicator

ClassicMenu Indicator

Per poder tenir aquesta utilitat, primer ens hem de configurar un repositori PPA del Launchpad. Per tant, obrim el Centre de programari. Des d’aquest, anem al menú «Edita > Fonts de Programari». En aquest, anem a la pestanya «Altre programari» i fem clic a «Afegeix». En el camp que es mostri, escrivim el següent:

ppa:diesch/testing

Acceptem els canvis i tornem al Centre de programari. Esperem uns segons per tal que el centre reculli la informació del nou repositori, i després ja podem cercar el programa «ClassicMenu Indicator» per instaŀlar-lo.

Un cop instaŀlat, reiniciem l’ordinador i ja tindrem aquest menú a la zona d’indicadors de Unity, a la part dreta de la barra superior de Unity.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.