El teu blog de Linux en català

Ciberactivistes al Latituds

Tal i com ens informen al fòrum català d’UbuntuForums, aquesta tarda podrem veure al Canal 33 el reportatge «Ciberactivistes» en el programa Latituds. En principi, està previst que s’emeti a les 18:40h. Aquest reportatge ja es va emetre per primer cop el passat diumenge.

En aquest interessant reportatge es tracten molts vessants diversos de l’activisme a la web. Per exemple, s’hi explica com s’ha ajudat a que es puguin expressar a la web als participants de les revoltes al món àrab. També es tracten temes més relacionats amb el programari lliure, els formats lliures, el coneixement lliure (posant la Viquipèdia com a exemple). També hi apareixen molts plans de la darrera festa d’instaŀlació d’Ubuntu a Les Borges Blanques.

Si el voleu veure, us proposo tres maneres de fer-ho:

  • Poseu el Canal 33 a les 18:40h. És la manera més convencional. 🙂
  • Veieu-lo quan us vingui de gust a través d’aquest enllaç de 3alacarta.
  • Utilitzeu el nostre programa per descarregar-vos vídeos de tv3 per baixar-vos el vídeo al vostre disc dur i veure’l quan us vingui de gust amb el vostre reproductor habitual. Recordeu que us podeu descarregar el programa des de la nostra secció de projectes o des d’aquest enllaç:

Programa per baixar-se vídeos de TV3

Un cop descarregat el programa, descomprimiu-lo i, a la carpeta «tv3» que us creï, feu doble clic sobre el fitxer «install». Quan us demani què fer, seleccioneu «Executa en un terminal». Responeu el que us pregunti el programa d’instaŀlació i podreu executar el programa des del menú «Aplicacions > So i vídeo > tv3». El programa us preguntarà quin és l’identificador del vídeo. En el cas de Ciberactivistes és el «3549010» (està en el propi enllaç del vídeo).

Que el gaudiu! 🙂

1 comment

    • Dimas on 1 de juny de 2011 at 19:02

    Reply

    Ha estat molt bé, merci per l’avís 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.