El teu blog de Linux en català

La nova versió d'Android serà per a smartphones i tablets

No és oficial encara, però es creu que la següent versió del sistema operatiu Android, anomenada Ice cream sandwich (Sàndvitx de gelat) combinarà les bifurcacions 2.3 per a telèfons mòbils i 3.0 per a tablets en una sola versió. Aquesta nova branca de l’Android sortiria cap a finals d’aquest estiu, i seria substituïda per una propera versió suposadament anomenada Jellybean cap a mitjans de l’any 2012.

La seva data de llançament encara no ha estat anunciada oficialment, tot i això ja se’n va parlar al Mobile World Congress i Google ja va dir que durà a terme aquesta unificació de les dues branques. Com podem veure a la Viquipèdia, encara no en tenim massa detalls, però el segur és que arribarà en algun moment durant aquest estiu o aquesta tardor.

Font | engadget.com

2 comments

  • Pau on 5 de maig de 2011 at 12:42

  Reply

  Ja vorem com acaba tot plegat!

  • Núria on 10 de juny de 2013 at 00:41

  Reply

  Bona nit,
  Hi ha algú que em pugui explicar com baixar-me android en català al meu LG5 optimus E610, android 4.0.3?
  Gràcies per endavant!
  Núria

Deixa un comentari

Your email address will not be published.