El teu blog de Linux en català

Festa Natty Narwhal

Com cada cop que surt una nova versió d’Ubuntu, a Ubuntu.cat estan organitzant la seva corresponent festa de presentació (Release Party). En aquest cas, per a Ubuntu 11.04 (Natty Narwhal) han preparat la Festa Natty, que tindrà lloc aquest dissatbe 7 de maig a La Borrassa Cultural (veieu on és) a Les Borges Blanques.

Logo d'Ubuntu.cat

Tots aquells que no us hi hàgiu inscrit ja, ho podeu fer mitjançant aquest formulari. Si hi aneu, també ens hi trobareu a nosaltres, perquè diversos membres de GNULinux.cat estarem ajudant a qui vulgui instal·lar-se Ubuntu a la Install Party. A més, d’entre les activitats que hi ha programades a la Festa Natty, els membres de GNULinux.cat durem a terme una de les xerrades.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.