El teu blog de Linux en català

Alliberat Chakra 2011.04 (Aida)

El dia 28 d’abril, Ubuntu no va ser l’única distribució que es va actualitzar. El mateix dia també es va publicar Chakra 2011.04 (Aida). Chakra és una distribució que fins no fa massa estava basada en ArchLinux, però que actualment ja compta amb els seus propis repositoris.

Logo de Chakra

ChakraKDE com a entorn d’escriptori principal. Precisament, en una enquesta que us vam fer l’octubre del 2010 la vau escollir (juntament amb Arch Linux) com la millor distribució per a utilitzar KDE. Entre les novetats que porta Chakra 2011.04 podem destacar:

  • Nucli 2.6.38
  • KDE SC 4.6.2
  • AppSet-QT com a gestor de programari
  • Xorg-Server 1.9.5
  • S’han actualitzat les eines pròpies de Chakra
Escriptori de Chakra

Escriptori de Chakra

Podeu baixar-vos les imatges per a instal·lar-vos Chakra Aida des de la seva pàgina de descàrrega.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.