El teu blog de Linux en català

Ja tenim aquí la guia d'instal·lació de Debian

Logotip de Debian

Així com fins ara teníem la guia per a l’Ubuntu, ara també tenim una guia completa en català i amb captures per a la instal·lació i configuració de Debian. Totes dues distribucions són prou semblants, però Ubuntu està més centrada a novells al món de GNU/Linux. Si teniu curiositat, podeu provar Debian quan volgueu seguint el manual.

La guia es separa en quatre parts:

Hem intentat fer la guia lo més fàcil i entenedora possible, acompanyant a l’usuari amb nombroses captures de pantalla i explicacions. També hem afegit un apartat de Preguntes Freqüents dins l’apartat de Configuració del nou sistema, on hi anirem adherint totes les preguntes que vosaltres feu per a fer-ho més complet.

Si teniu cap dubte o veieu cap error ortogràfic en la guia, no dubteu en dir-nos-ho 🙂

2 comments

  • QUim on 26 d'abril de 2011 at 17:18

  Reply

  Bona guia Daniel!!

  • ahimsa on 27 d'abril de 2011 at 10:41

  Reply

  Moltes gràcies per la guia d’instal·lació! M’has animat a tornar-me a instal·lar Debian!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.