El teu blog de Linux en català

2 de maig – Festa d'instal·lació a Barcelona – Ubuntu 11.04

Casal de Joves de Les CortsEl 28 d’abril es publicarà la versió definitiva de l’Ubuntu 11.04 (de nom tècnic Natty Narwhal). Amb aquest motiu, la comunitat d’usuaris d’Ubuntu en català celebrarà el proper dilluns 2 de maig una festa d’instal·lació al Casal de Joves de Les Corts.

En aquests esdeveniments pretenem difondre i apropar el programari lliure en general, i més concretament l’Ubuntu, al públic en general, proposant-los xerrades i ajudant-los a instal·lar l’Ubuntu al seu ordinador. No estan, per tant, enfocats a persones amb grans coneixements tècnics, tot i que també s’hi poden trobar activitats més avançades, si s’escau.

Si consulteu el programa d’activitatsveureu la participació de ponents a diverses xerrades. D’altra banda, com també és habitual, durant tota la jornada, i en paral·lel a la resta d’activitats, tindrem una festa d’instal·lació (Install Party) de l’Ubuntu, on es donarà suport per instal·lar-lo als ordinadors d’aquelles persones que el portin, així com per aclarir els dubtes que puguin sorgir. Evidentment, això serà de forma totalment gratuïta, no cal dir-ho.

Podeu seguir l’evolució del programa i de la resta d’informació de la jornada al wiki de la festa [4]. Visiteu-lo sovint per a estar-ne informats i feu-ne la màxima difusió.

  • L’equip d’ubuntaires en català

1 comment

    • Rafel on 26 d'abril de 2011 at 12:18

    Reply

    Dugau-vos bateries de recanvi 😛

Deixa un comentari

Your email address will not be published.