El teu blog de Linux en català

Festa Firefox 4 a Barcelona

La comunitat catalana de Mozilla, amb el suport de la UOC, organitzen el proper 19 d’abril la Festa Firefox 4. En aquesta, apart de mostrar-nos les novetats que porta Firefox 4, es faran unes xerrades on es parlarà sobre projectes educatius relacionats amb el web obert, les possibilitats d’HTML5 i, aprofitant la proximitat de Sant Jordi, també es debatrà sobre el llibre digital i el seu futur.

Tot anirà acompanyat d’unes demostracions sobre vídeo obert, la biblioteca popcorn.js o el primer experiment de Web Apps de Mozilla.

La Festa Firefox 4 tindrà lloc a la WikiLounge de la UOC, el dia 19 a les 17:30h. Si voleu obtenir més informació, us recomanem que visiteu la pàgina de l’esdeveniment, on trobareu el programa complet. Ja us hi podeu inscriure de forma gratuïta mitjançant aquest enllaç.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.