El teu blog de Linux en català

Humble Bundle torna: cinc jocs pel preu que es vulgui

HumbleBundle torna a oferir-nos grans oportunitats com les que ja vàrem veure, aquesta vegada amb cinc gran jocs: Trine, Shadow-grounds: survivor, Shadow-groundsSplotJack Claw. Tots, excepte Jack Claw, funcionen perfectament en GNU/Linux. A més a més, al donar diners pels jocs, ajudarem a l’Electronic Frontier Foundation i la Child’s Play Charity.

Ací es poden veure els cinc jocs en ofèrta i les dues ONG's que se'n beneficiaran.

Els jocs que hi apareixen no són programari lliure, però són lliures de DRM o Digital Rights Management (Gestió de drets digitals) de manera que un cop els comprem són nostres i els podem instal·lar tantes vegades com vulguem i a tants ordinadors com ens plagui. A més a més, ajudant al desenvolupament d’aquests jocs en GNU/Linux, es fa veure com el mercat per a jocs en aquesta plataforma és prou gran i té demandes.

Paga el que vulguis. Dóna suport a caritat. Sense Gestió de drets digitals.

L'aportació mitjana de Linux és la guanyadora

També és prou curiós com els usuaris de GNU/Linux són molt més generosos de cara als desenvolupadors i a les organitzacions de caritat, fet que ens enorgulleix molt. Hem de seguir així!

A què espereu? Aquesta oferta acaba en dues setmanes!

— —

Afegeiu-vos a la donació


Deixa un comentari

Your email address will not be published.