El teu blog de Linux en català

Neix el Consultori de GNULinux.cat!

Ens complau presentar-vos el «Consultori de GNULinux.cat», una nova secció on podreu fer les vostres consultes relacionades amb el sexe, cuina, estudis i, si voleu, també sobre GNU/Linux i temes semblants.

Consultori de GNULinux.cat

Com podeu comprovar, això suposa la desaparició del fòrum clàssic que havíem fet servir fins ara. Entenem que cada sistema té els seus avantatges, però aquest nou sistema es mostra molt més dinàmic que no pas un sistema phpbb. Hem provat de migrar la gran majoria de posts del fòrum al nou sistema, per al que hi haja una base de dades, així com assignar cada tema als diferents usuaris que ja existien. La recuperació és acceptable, però no perfecte.

A partir d’ara vos animem a fer les vostres consultes al nostre «Consultori». Vosaltres mateixos hi podreu participar fàcilment. El nou sistema permet votar les respostes, marcar les respostes que siguen encertades, respostes per nivell, etc.

Benvinguts al nou consultori de GNU/Linux.cat!

  • Josep on 6 d'abril de 2011 at 12:25

  Reply

  Enhorabona pel canvi. El disseny i la funcionalitat jo crec que són magnífics.

  • Aljullu on 6 d'abril de 2011 at 19:33

  Reply

  M’agrada! M’agrada molt!

  El problema és haver perdut el fòrum, però està bé.

  • Joan on 7 d'abril de 2011 at 01:20

  Reply

  Gran iniciativa!!! Sempre endavant vosaltres.

  • Joaquim on 10 d'abril de 2011 at 23:02

  Reply

  A mi també m’agrada moltíssim el Consultori que us heu currat.
  Molt bona feina.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.