El teu blog de Linux en català

Ubuntu Global Jam a Les Borges Blanques

Aquest dissabte 2 d’abril tindrà lloc al centre La Borrassa, a Les Borges Blanques, una nova edició de l’Ubuntu Global Jam. L’Ubuntu Global Jam és un esdeveniment que s’organitza en diverses ciutats del món per donar a conèixer i impulsar el procediment de creació d’Ubuntu. També s’aprofita per donar una empenta a la traducció d’Ubuntu, en aquest cas de cara a la propera versió Natty Narwhal, que s’alliberarà el proper 28 d’abril.

Ubuntu Global Jam

Ubuntu Global Jam

Realment, és una jornada molt interessant per a tothom qui vulgui conèixer el procés de traducció d’Ubuntu, i sobretot a aquells qui vulguin iniciar-se en aquesta tasca tant gratificant. Podeu veure les activitats que s’hi duran a terme a la pàgina de l’Ubuntu Borges Jam de l’equip català d’Ubuntu.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.