El teu blog de Linux en català

Divendres de jocs: Eternal Lands

Eternal Lands és un MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) on podrem assumir el paper d’humans, elfs, nans, gnoms, draconians o orcs. En aquest joc, podrem anar millorant les nostres habilitats bàsiques (atac, defensa, màgia, pocions, etc.) per tal de poder superar les proves que se’ns posin.

Logo d'Eternal Lands

Si us voleu instal·lar Eternal Lands i utilitzeu Ubuntu, el millor és que us configureu el repositori de PlayDeb (veieu com fer-ho a la nostra guia). Un cop configurat, aneu al Centre de programari de l’Ubuntu i hi podreu instaŀlar el paquet «eternallands». A més, instaŀleu el paquet «eternallands-music» (només és opcional) si voleu que seus instaŀlin també les melodies del joc. Trobareu el joc a «Aplicacions>Jocs>Eternal Lands».

Pantalla d'Eternal Lands

Pantalla d'Eternal Lands

Si no teniu Ubuntu, per obtenir Eternal Lands aneu a la seva pàgina de descàrrega. Hi trobareu una secció específica per a Linux, des d’on us podeu baixar un fitxer .zip. Aquest, entre altres fitxers, conté els executables de 32 bits («el.x86.linux.bin») i de 64 bits («el.x86_64.linux.bin»). Quan el descomprimiu, doneu permisos d’execució al fitxer que coincideixi amb l’arquitectura del vostre sistema operatiu (segurament serà el de 32 bits) i editeu el fitxer «el.ini» que també ve en el zip per indicar-li el directori on heu descomprimit el fitxer.  Ara ja podreu jugar a l’Eternal Lands fent doble clic a l’executable. Ara bé, en el joc us faltaran els sons i les melodies. A la pròpia pàgina de descàrrega de l’Eternal Lands hi trobareu dues seccions on us els podreu baixar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.