El teu blog de Linux en català

WordPress 3.1 veu la llum

Després d’uns mesos de desenvolupament per fi ha arribat WordPress 3.1. Gràcies al sistema d’actualitzacions tots podreu accedir a aquesta darrera versió sense gaire complicació. Aquesta versió es troba completament en català, gràcies a l’equip de traducció del WordPress al català.

Aquesta actualització porta tota una sèrie de canvis interessants que comentem a continuació:

  • Enllaços interns

Amb un clic en el nou botó per a enllaços interns podreu cercar una entrada o revisar el contingut existent per a enllaçar-ho.

  • Barra d’administració

És molt semblant a la que des de fa temps es podia trobar a WordPress.com. Conté diversos enllaços per a accedir a les opcions d’administració. Per defecte, la barra d’administració es mostra quan un usuari ha accedit i està visitant el lloc, i no es mostra en les pantalles d’administració en les instal·lacions simples (sense el multilloc activat). Per a les instal·lacions amb multilloc es mostra tant quan s’està visitant el lloc com en les pantalles d’administració

  • Formats d’entrada

La informació dels formats es pot fer servir per a personalitzar la presentació d’una entrada. Trobareu més informació a Formats d’entrada.

  • Millores de l’exportador/importador

Hi ha molts canvis en la informació de l’autor, millora de la gestió de taxonomies i termes, suport correcte de menús de navegació, etc.

  • Millores en el tipus de contingut personalitzat

Permet als desenvolupadors crear pàgines d’arxiu i disposar de més controls de les diferents característiques disponibles, així com millors menús de control. Vegeu-ne més en Tipus d’entrada.

  • Consultes avançades

Permet als desenvolupadors realitzar consultes múltiples de taxonomies i camps personalitzats.

Baixada

Podeu baixar el WordPress des de la pàgina oficial.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.