El teu blog de Linux en català

My Tracks, le vostres rutes amb Android i en català

Els amants de la bicicleta (i del senderisme) trobaran en My Tracks un excel·lent programa amb llicència Apache 2.0 (una llicència lliure) per fer el seguiment de les rutes que fan en cada eixida.

MyTracks ens mostra un mapa (Google Maps) on amb una línia vermella es va enregistrant la ruta. Es poden triar diverses opcions, com per exemple afegir marcadors a la ruta, seleccionar cada quant de temps/distància es vol enregistrar un punt de la ruta, freqüència, etc.

Ofereix un seguit d’estadístiques molt complet sobre el desnivell, velocitat mitjana, màxima, mínima (del total general i del total en moviment) així com altres dades interessants.

A més, el programa permet desar fàcilment l’historial a Google Docs o Google My Maps o bé exportar-ho al format KML per visualitzar-ho al Marble o al Google Maps. És realment senzill de fer servir i les possibilitats de compartició són moltes.

Al nadal vaig enviar la traducció del programa i en aquesta nova versió ja s’ha inclòs! Així que també podreu gaudir del programa en la vostra llengua. Algunes cadenes estan sense traduir i he trobat un error «greu» (a veure si algú de vosaltres el troba, hehe), però és força acceptable (o siga, que sóc un crack).

3 comments

    • logoff on 11 de febrer de 2011 at 08:44

    Reply

    baixant!!

    a veure que ofereix. hi ha comentaris de tots els colors al Market, però de 4,5 estrelles de mitjana.

    • miquelsi on 13 de febrer de 2011 at 10:50

    Reply

    I com ho fas per a tenir-lo en català? Has de tindre la versió 2.3.3 d’Android, o alguna ROM que t’ho permeta? A la versió 2.2.2 oficial del Nexus One no he pogut… :-/

      • Pau on 13 de febrer de 2011 at 14:18
      • Author

      Reply

      Has de tindre el telèfon configurat el català. Això suposa haver d’instal·lar el morelocale2 i seleccionar el català. Això sí, la resta del sistema, si no es troba en català, el tindràs en anglès.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.