El teu blog de Linux en català

Recull – Android 3.0 en català, LibreOffice i els formats de Microsoft, Chrome 9…

Aquest dissabte tenim una gran notícia. Ara sí que sí: l’Android 3.0 estarà en català. Google va posar ahir a disposició dels desenvolupadors l’SDK d’aquesta versió nova. El Marc Belzunces l’ha instal·lat al seu ordinador i ha pogut comprovar que, efectivament, està gairebé totalment traduïda.

Icones Faenza del LibreOffice

  • Rafel on 5 de febrer de 2011 at 13:47

  Reply

  Em fa l’efecte que amb la meua Desire ja no podré disposar de la versió en català d’Android i em tocarà esperar a comprar-me un altre mòbil, i això a saber quan serà, perquè jo els compre llires i no d’operadora. No crec que HTC acutalitze la Desi a Android 3.

   • Pau on 5 de febrer de 2011 at 13:52
   • Author

   Reply

   Rafel, sempre pots desbloquejar el mòbil i instal·lar una versió traduïda. En realitat és molt senzill, tot i que es perd la garantia.

   • Pau on 5 de febrer de 2011 at 13:53
   • Author

   Reply

   Ah! Per cert, també serà senzill posar-te’l en variant valenciana si vols…

   • Roger on 5 de febrer de 2011 at 15:44

   Reply

   Un segon!

   La meua xicota te un Huawei U8110, amb Android 2.1 i el te 100% en català. O siga que no tinc ni idea de com esta el tema…

    • Pau on 5 de febrer de 2011 at 16:00
    • Author

    Reply

    Algunes marques van traduir l’Android al català, però no és la traducció oficial del Google. Per això no tots els terminals el tenen.

    • dani on 26 de maig de 2011 at 17:52

    Reply

    hola,
    jo tinc un Huawei U8110 com aquest que dius. Estic molt content, però no he aconsegui mai cap sistema per tenir-lo en català… Hem podries dir quin tipus d’aplicació o truc heu fet servir per catalanitzar-lo?

  • Rafel on 5 de febrer de 2011 at 13:59

  Reply

  Ja, això ho sé, però i les actualitzacions oficials? 🙁 és lo q em fa por. Dis-me raro, la garantia no és el que més m’importa perquè ja tinc experiència ficant-li mà a les ROMs. El que no vull perdre són les actualitzacions oficials i no vull ROMs cuinades i recuinades. Vull el telkèfon tal qual, que no em dóna cap error.
  Potser quan HTC no actualitze mai més la Desi, cosa que pasarà en no massa temps, ja li tiraré al tema.

  • Jordi Pons on 6 de febrer de 2011 at 14:40

  Reply

  Hola Pau, m’agradaria poder distribuïr la traducció que vau fer des de softcatalà als cuiners que fan les ROMs per al meu terminal Android. Suposo que com a administrador podràs veure el correu electrònic que he posat al formulari a l’hora d’escriure aquest missatge; allí et podràs posar en contacte amb mi. Sinó, contesta’m per aquí que podrem beneficiar a tota la comunitat.

  Gràcies.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.