El teu blog de Linux en català

Divendres de jocs: Energy Tycoon

Aquest divendres, en el nostre apunt sobre jocs, aprofitarem per parlar d’un títol poc conegut, ja que es tracta d’un joc desenvolupat de manera desinteressada per un parell de programadors alemanys.

L’Energy Tycoon és un senzill joc de gestió d’una empresa energètica en la que haurem de construir edificis, xarxes elèctriques i generadors per a recopilar recursos i gestionar l’energia per a convertir-nos en l’empresa lider del sector.

L’interfície del joc és molt semblant a altres jocs de simulació de gestió, amb moltes pantalles d’informació, control de temps i menús i més menús amb edificis per construir; però s’ha de reconèixer que té un bon acabat gràfic, i resulta força entretingut, alhora que és un d’aquells jocs que es pot re-jugar tranquil·lament amb diferents pantalles i dificultats.

Per a instal·lar el joc, a la seva pàgina tenen l’instal·lador per a Windows i Ubuntu, o el codi font per a altres distribucions i Mac.

Els qui vulgueu fer servir l’instal·lador d’Ubuntu, heu de saber que només tenen versió per a 32bits! Aviat intentarem fer un apunt per explicar com instal·lar un paquet de 32 bits en una distribució de 64, sense gaires problemes.

1 comment

  1. Reply

    Ara el provo!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.