El teu blog de Linux en català

Endarreriment de Firefox 4

Si bé fa uns dies us explicàvem les importants millores de rendiment que estan tenint les darreres versions Beta de Firefox 4, últimament han aparegut un parell de notícies no tan bones relacionades precisament amb Firefox 4.

D’una banda, mozilla.cat ens informa que l’endarreriment de la setena Beta. El motiu d’aquest endarreriment és la gran quantitat de bugs que s’han detectat en Firefox 4 Beta 6. En total són uns 800, 5 dels quals bloquejadors.

A més, ahir es va anunciar l’endarreriment de la publicació de la versió definitiva de Firefox 4, relacionat amb els errors esmentats. Per aquest motiu, s’ha modificat el seu calendari de llençament, i ara mateix es preveu l’alliberament de Firefox 4 Beta 7 a principis de novembre, i alliberar unes quantes versions Beta més (en principi, fins la Beta 10) fins a desembre. A principis del 2011 es publicaria la Release Candidate i poc després, si tot va bé, la versió definitiva.

1 comment

    • Marc on 29 d'octubre de 2010 at 15:46

    Reply

    La veritat és que a mi no em sembla malament que l’endarrereixin, sempre que això serveixi per a millorar l’estabilitat etc. Actualment utilitzo les nightly builds i són bastant estables, sense mencionar que el Panorama és molt útil! Si l’acaben de polir per a la versió final, l’espera de més valdrà la pena…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.