El teu blog de Linux en català

Proveu el nou Ubuntu 10.10 en VirtualBox

Sou usuaris d’Ubuntu però de moment no voleu actualitzar-vos a la nova versió (10.10) que acaba de sortir avui mateix? Utilitzeu una altra distribució, però voleu provar les novetats que porta Ubuntu Maverick Meerkat? A GNULinux.cat us hem preparat una imatge de disc dur per a VirtualBox amb el nou Ubuntu 10.10 instal·lat, perquè el pugueu provar.

Logo de VirtualBox

Logo de VirtualBox

Us podeu descarregar aquesta imatge per a VirtualBox des d’aquest enllaç. Recordeu que a la nostra pàgina d’imatges per a VirtualBox ja tenim gairebé 20 imatges disponibles per què proveu algunes de les distribucions més importants.

2 comments

  1. Reply

    Genial això de penjar les imatges per al VirtualBox! D’altra banda actualitzar la instalació que tinc… Prefereixo esperar uns dies ja que sempre hi han problemes, a més vull que aparegui una actualització del driver de ATi que tingui suport per la nova versió. Jo quasi sempre he tingut problemes quan he fet upgrades de versions i al final acabo fent una instalació neta ja que desprès d’actualitzar sempre trontolla alguna cosa. A algú més li ha passat oi?

    • crontux on 11 d'octubre de 2010 at 02:59

    Reply

    Jo fa com quatre anys que faig els upgrades i també tinc d’acabar fent la instal.lació en net perquè alguna cosa no acaba de quedar fina, per aixó em penso quedar amb la LTS durant força temps (tot i que en un altre pc si que tornaré a fer l’upgrade per comprobar que continua sensa funcionar del tot.. ja ja ja…) per aixó està be disposar d’aquesta imatge per a virtualbox.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.