El teu blog de Linux en català

Interessant iniciativa per fer un comptatge d'usuaris de linux

Una campanya per demostrar que en realitat som més de l’1% que apareix a totes les estadístiques d’ús de GNU/Linux a la xarxa.

Aquesta és la iniciativa que s’ha fet des de la pàgina DudaLibre i que considerem interessant difondre. Evidentment serà complicat que la cosa funcione, però no deixa de ser una proposta interessant.

Totes les estadístiques web mostren que l’ús de GNU/Linux supera amb dificultats l’1% d’usuaris tot i que en els darrers anys sembla clar que el nombre d’usuaris ha augmentat de forma important.

Realment som un 1%? Aneu a la web de la iniciativa i en uns mesos comprovarem si aquest 1% és o no real.

http://www.dudalibre.com/gnulinuxcounter

2 comments

    • Oriol on 7 d'octubre de 2010 at 14:12

    Reply

    No diré que no aplaudeixo la iniciativa, però trobo força carregós que cada x temps surti una iniciativa d’aquest tipus. Perquè un comptador sigui fiable, cal molt de temps, i ja n’hi ha un que fa anys que funciona. No hagués sigut millor reactivar-lo?
    Per altra banda, un comptador d’aquest tipus ha de ser acceptat per a tothom, per tant se m’imaginen bastantes formes millors d’engegar-lo que d’una portal en concret.
    Tandebó algun dia s’asseguin les comunitats més representatives del programari lliure i muntin quelcom d’aquest tipus en serio.

    • Joan on 7 d'octubre de 2010 at 21:34

    Reply

    Aquí van cinc usuaris afegits =)

Deixa un comentari

Your email address will not be published.