El teu blog de Linux en català

Broadcom allibera els seus mòduls per a targetes sense fils

Aquells qui tingueu targetes sense fils Broadcom podeu estar d’enhorabona perquè la companyia ha anunciat l’alliberament dels mòduls per a GNU/Linux que les fan funcionar. Això inclou els models BCM4313, BCM43224, BCM43225 i més que normalment fan servir fabricants com Dell o Acer.

Segons comenten a Barrapunto, aquest mòdul farà servir l’stack nadiu mac80211 que fan servir totes les distribucions actuals. A més, s’iniciarà un procés de correcció d’errors i millora dels mòduls. Això és força important ja que són moltes les persones que han tingut problemes amb la velocitat, la qualitat de la senyal o la desconnexió continuada.

En definitiva, aquest alliberament suposarà poder disposar d’un mòdul per a targetes BCM digne i deixar de banda l’ndiswrapper i el mòdul privatiu STA. A més, el codi ja està disponible via git, amb la qual cosa no trigarem gaire a trobar aquest mòdul a totes les distribucions gnulinux.

2 comments

  • Ruig on 11 de setembre de 2010 at 10:33

  Reply

  Oooh… Si estigués a punt per l’Ubuntu 10.10 seria fantàstic… Llàstima que ja deuen arribar tard per això. 🙁

  • Eloi V on 11 de setembre de 2010 at 11:36

  Reply

  Anem per bon camí 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.