El teu blog de Linux en català

Ubuntu One per a KDE a Maverick Meerkat

Fa més d’un any, Canonical va treure el servei Ubuntu One, que ens permet tenir sincronitzades part de les nostres dades entre diversos ordinadors. Però aquest programa tenia una mancança molt gran: només estava disponible per a l’entorn d’escriptori Gnome, i no per a KDE.

Sembla ser que ja estan treballant en una interfície per a KDE d’Ubuntu One. Aquesta nova interfície hauria de venir instal·lada amb la propera versió de Kubuntu, Maverick Meerkat, que serà publicada el proper octubre. De moment, ja tenim disponible una versió Alpha. Recordeu que això vol dir que és una versió de proves, i que pot ser que encara no sigui estable. A més, aquesta versió només es pot utilitzar en Ubuntu 10.10, que també està en fase de proves, o sigui que vigileu si el proveu.

Ubuntu One per a KDE

Ubuntu One per a KDE

Per a instal·lar-vos l’Ubuntu One per a KDE (recordeu que en principi només funcionarà si esteu en Kubuntu 10.10), primer cal que us configureu un repositori especial. Obriu un terminal, i executeu l’ordre següent:

sudo add-apt-repository ppa:apachelogger/ubuntuone-kde

Després, actualitzeu els paquets de programari, i instal·leu el paquet «ubuntuone-kde»:

sudo apt-get update
sudo apt-get install ubuntuone-kde

I ja tindreu disponible l’Ubuntu One en el vostre entorn KDE.

Font | Ubunlog

2 comments

  • aniol on 24 d'agost de 2010 at 12:09

  Reply

  La veritat és que no sé perquè els de Canonical han tardat tant en fer-ho. Però més val tard que mai. 🙂 A veure si per fi li trobo una utilitat al Ubuntu One.

  • Felipe on 29 de setembre de 2010 at 17:55

  Reply

  No es que haya tardado tanto en hacerla, es que todavía no la ha hecho porque esta versión no es de canonical.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.