El teu blog de Linux en català

Gbrainy 1.5

Aquesta mateixa setmana s’ha publicat la versió 1.5 de Gbrainy, el joc lliure que ens ajuda a exercitar les neurones. Aquest joc, programat per un català (en Jordi Mas), ve instal·lat de forma predeterminada en dues distribucions tan importants com OpenSUSE i Ubuntu, i en la resta de distribucions es pot instal·lar senzillament mitjançant els seus repositoris oficials.

Gbrainy

Gbrainy

Gbrainy 1.5 porta les següents novetats:

  • 28 jocs nous.
  • Millores d’usabilitat.
  • Es poden crear nous jocs a partir d’un fitxer xml extern (sense necessitat de recompilar el joc).
  • S’ha arreglat 7 bugs.
  • Suport des de la línia d’ordres.

Si us instal·leu Gbrainy mitjançant els repositoris oficials de la vostra distribució, de moment segurament obtindreu una versió més antiga del joc. Si us voleu instal·lar la darrera versió, el Jordi Mas ens proporciona versions empaquetades per a la majoria de distribucions a la seva pàgina de descàrrega.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.