El teu blog de Linux en català

Fòrum de GNULinux.cat

Fa uns dies vam detectar, gràcies a vosaltres, un  problema amb els Captcha del Fòrum que no permetia donar-hi d’alta usuaris nous. El problema venia provocat per una incompatibilitat del Captcha amb el tema que teníem activat. Durant aquests dies, hem tingut activat un tema molt senzill, però que permetia l’alta correcta d’usuaris nous.

Fa un parell de dies, ja hem tornat a activar un tema propi, amb el qual el Captcha funciona correctament. Recordeu que teniu a la vostra disposició aquest fòrum per si voleu fer consultes sobre els sistemes GNU/Linux o el programari lliure en general, i també per ajudar a resoldre els dubtes dels nostres companys. Així, entre tots, anem creixent en coneixement.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.