El teu blog de Linux en català

Slackware 13.1 BETA 1

L’equip de Slackware Linux ja parla des de fa dies de la Pre-Versió de Slackware 13.1 i no para de publicar noves actualitzacions. Avui, després de fer grans avanços amb la incorporació dels paquets més nous de KDE 4.4.3 a la distribució, Patrick Volkerding anuncia que Slackware 13.1 ja està disponible en fase BETA 1 i que la versió definitiva està a punt de sortir del forn! La versió 13.1 com ja va passar amb l’actual 13.0, estarà disponible per sistemes de 32 i 64 bits. Per a l’actualització de la distribució el més recomanat és utilitzar Slackpkg, una eina de gestió de paquets molt potent que des de Slackware 12.2 ve incorporada a la distribució.

Aquí teniu el changelog oficial.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.