El teu blog de Linux en català

Recull 8/5/2010

Aquests dies estic molt excitat per la imminent eixida del Nexus One. Sembla que serà Vodafone qui finalment el venga i, segons els preus que s’han pogut veure a les botigues del Regne Unit, el preu podria ser semblant al d’un iPhone. M’he passat llegint comparatives uns quants dies i sembla que tot i que té molts punts positius, l’iPhone continua guanyant en els petits detalls que importen: un dels que més m’importa a mi és la lleugeresa i rapidesa de resposta quan fas clic amb el dit a qualsevol part de la pantalla per iniciar aplicacions o per fer qualsevol tasca normal. Sembla que l’iPhone encara continua guanyant. Per altra part, l’Android encara no és en català, tot i que ja s’ha fet una petició prou massiva (a la qual hauríeu de dir la vostra si vos interessa). A Softcatalà també han encetat un projecte de traducció, però sense l’aprovació de Google, la veritat és que la cosa és complicada. Això del català és, per mi, el principal punt en contra.

http://img.gsmarena.com/vv/pics/htc/google-nexus-one-new-2.jpg

 1. Reply

  Ja fa dies que em vaig oferir per traduir el Kdropbox i no he rebut cap resposta….

  • Pau on 8 de maig de 2010 at 18:23

  Reply

  He estat pegant una ullada i l’únic enllaç útil estava trencat. Potser pots fer un comentari ací:
  http://kdropbox.deuteros.es/index.php?option=com_content&view=article&id=49:translationsneeded&catid=1:latest-news#addcomments

  Salut,

  Pau

 2. Reply

  SI això ha jo vaig fer també, ja veurem…

  • oriolsbd on 11 de maig de 2010 at 22:05

  Reply

  Acabo de veure que ja ha sortit la versió 0.2.1 de Kdropbox, només una setmana després de la 0.2. Com que és molt poc temps de diferència, potser s’ha corregit algun problema important, o sigui que si algú se l’ha instal·lat suposo que és millor que actualitzi.

  Salut!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.