El teu blog de Linux en català

Kubuntu Netbook Edition

Fa temps, ho vam comentar mig de passada. Ubuntu Lucid Lynx porta una novetat MOLT interessant entre els seus “colors”. Una edició especial per a Netbooks basada en KDE. Pels que tenim un Netbook, fins ara ja teníem la Ubuntu Netbook Edition, basada en Gnome. Doncs bé, ara ja tenim com a alternativa la Kubuntu Netbook Edition.

Jo ja l’he provat i, tot i que em sento una mica més còmode treballant en entorns Gnome, la veritat és que gràficament Kubuntu Netbook Edition està molt aconseguida i, pel que he pogut provar fins ara, el seu funcionament és finíssim. Si vosaltres també el voleu provar, us el podeu descarregar des de la pàgina de baixades de Kubuntu, escollint l’opció “Kubuntu Netbook Edition”.

Tot i que amb una captura de pantalla ja es podria veure l’aspecte que té, he preferit preparar-vos un vídeo per tal que veieu el seu funcionament. I és que ja ho diuen: “Un vídeo val més que mil imatges” (o algo semblant…) 🙂

2 comments

  • Pau on 5 de maig de 2010 at 09:21

  Reply

  Hahhaha, molt bona la mú?ica de fons! Quin programa fas servir per gravar-ho? Jo sempre prove amb el gtk-recordmydesktop, però peta tot…

  • oriolsbd on 5 de maig de 2010 at 10:09

  Reply

  És una de les meves cançons preferides d’Els Pets. 🙂

  Jo també utilitzo el gtk-recordmydesktop, i mai no m’ha donat problemes. Després, per afegir-li la música, utilitzo el mencoder.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.