El teu blog de Linux en català

Males notícies – ha mort un dels membres de l'equip de Chakra project

El dia 25 d’abril els de Chakra Project publicaven un missatge a la secció de notícies, avisant de la mort de Jan Mette, membre de l’equip i un dels principals desenvolupadors de Chakra Project.

No es coneixen gaires detalls de com succeí, però sembla que la novia de Jan ha informat que el dia 23 a la matinada en Jan sense cap símptoma estrany el dia anterior, es desvetllà amb convulsions, i poc temps més tard acabava deixant aquest món. Malgrat els esforços per reanimar-lo, no s’aconseguí res.

Som uns quants els de SomGNU que tenim interès o estem interessats en el desenvolupament de Chakra Project, és per això que expressem el nostre condol cap a totes les persones pròximes a en Jan, membres de Chakra Project, i també a la seva família.

Si voleu, s’ha obert un fil al fòrum de Chakra per a que els usuaris podem expressar-hi el que desitgem.

    • Pau on 27 d'abril de 2010 at 09:24

    Reply

    En Manu Tortosa ens ho ha comentat a les llistes de KDE. Molt trist tot plegat. Sembla que el Jan Mette era el principal cap del projecte de Chakra i s’ha quedat tot una mica en l’aire.

    • Ecron on 27 d'abril de 2010 at 10:59

    Reply

    Es molt trist això que ha passat. De veres eu lamente, sempre es dur perdre a algú. Espere que no afecte al desenvolupament del projecte Chakra. Siga com siga, DEP.

  1. Reply

    Gracies per la noticia i el vostre condol, l’equip del projecte Chakra ens hem compromès a tirar endavant aquest projecte ara més que mai en memòria del Jan.

    • Ruig on 28 d'abril de 2010 at 19:48

    Reply

    Vaja, quin greu…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.