El teu blog de Linux en català

Una actualització de McAfee identificava arxius del sistema de Microsoft com virus

Un nombre indeterminat d’ordinadors corporatius d’arreu del món van patir ahir reinicis reiterats, i en alguns casos bloquejos, després que una actualització del popular antivirus McAfee identifiqués arxius del sistema operatiu Windows XP com un virus. La companyia d’antivirus va reconèixer en un comunicat que la seva actualització 5958 causava que l’arxiu svchost.exe aparegués com infectat, pel que, de forma immediata l’eliminava del sistema. La conseqüència d’aquest funcionament anòmal va ser la pèrdua i reinici en el servei de xarxa d’ordinadors corporatius, el que va alterar el treball en nombroses empreses. El fabricant va eliminar l’actualització del servidor de clients corporatius per impedir que els que no haguessin descarregat el fitxer que provocava els errors no tinguessin oportunitat de fer. Segons va informar, treballa contra rellotge per buscar una solució a aquests problemes.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.