El teu blog de Linux en català

Crea la teva caricatura/avatar amb MeMaker

MeMaker és un programa que ens permet dissenyar un avatar o fer una caricatura, de forma molt semblant a com funcionen els Mii de la Wii.

La instal·lació del programa és molt senzilla, perquè es troba en els repositoris oficials d’Ubuntu. Us el podeu instal·lar per mitjà del Synaptic amb el paquet “memaker”. Si us sentiu més còmodes treballant des de terminal, el podeu instal·lar per mitjà de la comanda següent:

sudo apt-get install memaker

El programa es pot executar des del menú “Aplicacions>Gràfics>MeMaker”. La seva utilització és molt senzilla, i es basa en escollir primer la forma de la cara (arrodonida, quadrada, o fins i tot podem escollir un “plasmoïde”). A partir d’aquí, li posem el color a la pell i anem afegint els diversos elements que formen la cara (ulls, nas, boca, etc.). Finalment, podem afegir complements (ulleres, arracades, etc.) i ja tenim el nostre avatar.

La meva caricatura feta amb MeMaker

La meva caricatura feta amb MeMaker

Podem desar l’avatar resultant en format vectorial (svg) o directament en formats no vectorials com png o bmp. Per últim, des del menú “File>Anomena i desa>GNOME avatar” podem fer que sigui l’avatar predeterminat del nostre usuari de Gnome, i que ens aparegui en el menú inicial on escollim l’usuari amb que entrar a l’equip.

Un avatar fet amb MeMaker

També és un programa ideal per entretenir una mica els vostres fills o nebots (aquells que en tingueu, clar). 🙂

3 comments

  • Jordi on 7 d'abril de 2010 at 10:18

  Reply

  Ja sé que no es el tema del que es tracta, però; Com he de fer per postejar un escrit?

  • oriolsbd on 7 d'abril de 2010 at 10:44

  Reply

  Hola, Jordi.

  Ara t’envio un missatge explicant-t’ho (en principi, ahir et vaig contestar un correu teu, no sé si ho has vist).

  Salut!

  • Jordi on 7 d'abril de 2010 at 13:51

  Reply

  ok, no, encara no he entrat a la safata. d’aquí a una estona hi entro

Deixa un comentari

Your email address will not be published.