El teu blog de Linux en català

Calendari de llençament d'Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

Poc després d’anunciar que Maverick Meerkat seria el nom clau d’Ubuntu 10.10, s’ha publicat el seu calendari de llençament.

El que més crida l’atenció d’aquest calendari és que tindrà 4 versions alpha. O sigui, que s’alleugereix una mica el nombre de versions alpha, que habitualment havia estat de 6. Amb Ubuntu Lucid Lynx ja s’havia reduït el nombre a 3, però això era degut al fet que Lucid Lynx era una versió LTS (Long Term Support) i es volia donar més èmfasi a l’estabilitat que a les novetats, de forma que s’acurtava el temps dedicat a les versions Alpha i es donava més temps a les Beta (n’hi havia dos).

En el cas d’Ubuntu 10.10, el temps de desenvolupament de versions Alpha és el mateix que era habitual, però simplement es generen menys versions Alpha. Realment, no tenia cap mena de sentit que sortissin 6 Alpha, i amb les quatre que s’han previst ha de ser més que suficient.

Com ja és habitual, els desenvolupadors d’Ubuntu també posen a la nostra disposició un calendari públic de Google Calendar i un fitxer iCal per tal de poder seguir les dates més importants d’aquest calendari.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.