El teu blog de Linux en català

Ubuntu Global Jam a Barcelona

El proper dia 27 de març tindrà lloc al Campus Nord de l’UPC la segona Ubuntu Global Jam que s’organitza a Catalunya. L’Ubuntu Global Jam és un esdeveniment que s’organitza en diverses ciutats del món per donar a conèixer i impulsar el procediment de creació d’Ubuntu. També s’aprofita per donar una “apretada” a la traducció d’Ubuntu, en aquest cas de cara a la propera versió Lucid Lynx, que s’alliberarà el proper 29 d’abril.

Recomano l’assistència a tothom qui vulgui conèixer el procés de traducció d’Ubuntu, i sobretot a aquells qui vulguin iniciar-se en aquesta tasca tant gratificant.

Podeu veure la llista d’activitats que es realitzaran en aquest enllaç del Catalan LoCo Team d’Ubuntu. Reprodueixo aquí el comunicat que ha penjat el Josep a la secció del Catalan LoCo Team d’UbuntuForums:

Us comuniquem que el proper dissabte 27 de març, al Campus Nord de l’UPC, celebrarem el nostre segon Ubuntu Global Jam.

Què és això d’un “Global Jam”? És una trobada on s’intenten donar a conèixer tants àmbits com sigui possible del procés de creació de l’Ubuntu, aprofitant-la per a donar un impuls en cadascun d’ells.
Per exemple, és un bon moment per iniciar gent interessada en traducció de programes o documentació, creació de documentació, empaquetat de programes, detecció i correcció d’errades del programari, proves d’actualització, processos de prova de versions beta, etc. Per això s’anomena “Global”, per que hi pot entrar qualsevol activitat.

Qui pot venir i ajudar? Qualsevol persona, tingui el nivell tècnic que tingui. Fins i tot si només teniu interès en veure’ns sense més implicació, sereu benvinguts, no patiu.

Així doncs, no dubteu en passar a veure’ns i, si així ho voleu, a donar-nos un cop de mà! Us esperem!!

Aquí podreu veure la relació d’equips (inclosos nosaltres) de diferents punts del món que en tenen preparades entre el 26 i el 28 de març.

2 comments

  1. Reply

    I want to start my first website, what blog platform do you use and recommend for me ?

    • Zytum on 15 d'abril de 2010 at 18:30

    Reply

    There are a lot of kind of blog. Personaly I use blogspot (Google), but isn’t the only one (obviously) Just type “blog” or “blog servers” in your favorite searcher and use wathever you like

Deixa un comentari

Your email address will not be published.