El teu blog de Linux en català

Chumby: el despertador opensource?

Avui parlaré sobre aquest dispositiu que vaig trobar fa uns dies i és força curiós. És un petit gadget que pot ser utilitzar per connectar-se a internet, com a despertador, radio, per xatejar, veure fotos, vídeos…

Compta amb més de 1500 aplicacions i fa poc a sortit el nou “Chumby One” que porta un acceleròmetre i amb un processador de 454 MHz.

El nou model es centra més en la funció de radio i reproducció de música, però sent compatible amb els altres “widgets”. Cal destacar el seu preu, que és bastant inferior al del Chumby classic.

Chumby ClassicChumby One

Preus:

Chumby One: 120$
Chumby Classic: 200$

Podeu trobar aquest gadget al web: http://www.chumby.com/

  • Pau on 8 de desembre de 2009 at 10:10

  Reply

  Deixant de banda que és una mica-molt car, fa una certa pudor a "muntatge fotogràfic" cutre de la mort.

  • Joan Rodas on 8 de desembre de 2009 at 10:15

  Reply

  És car, però dubto que sigui un muntatge

  • Bill Gates on 8 de desembre de 2009 at 11:11

  Reply

  Fa tota la pinta de ser un despertador d´aquests que s´apaguen llençant-los contra la paret.per cert, trobo que en aquest blog hi falten fotos de tiparraques en pilotes o així, perquè és d´un ensopit que fa por.

  • Joan Rodas on 8 de desembre de 2009 at 11:32

  Reply

  Si vols llençar el gadget contra la paret no t'ho impediré.I si estàs tan necessitat de veure "tiparraques en pilotes" busca en un altre bloc, perquè penso que has entrat al bloc equivocat.

  • Anonymous on 8 de desembre de 2009 at 13:48

  Reply

  Bill gates ves a pastar fang. XD Quin fàstic que fas. Què et fan por les noies i no t'atreveixes a parlar amb elles o què? Potser penses que es riuran de tu i t'has de conformar amb les que surten per internet, que trist. Aquest blog és molt xulo, per sort encara queda gent que fa coses serioses…

  • PellRoja on 9 de desembre de 2009 at 22:24

  Reply

  Molt bona la web, ja et tinc als meus RSS.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.