El teu blog de Linux en català

JDownloader: Descàrrega d'arxius de Megaupload, Rapidshare i més

Molts ja coneixeran aquest programa, però per qui no el conegui, és un gestor de descàrregues que permet baixar-se arxius de Megaupload, Rapidshare i molts altres servidors sense haver de posar el codi que demanen cada vegada que et vols baixar alguna cosa.

És molt útil, ja que no perds temps introduint codis i esperant un cert temps per poder descarregar cada arxiu. JDownloader fa una cua de baixada i va descarregant els arxius sense que t’hagis de preocupar de res. (El programa no és salta les limitacions de temps o de descàrregues a no ser que siguis “Premium”, però és realment útil quan baixes arxius en moltes parts, ja que hauries d’estar tot el dia davant de l’ordinador esperant si no utilitzessis un programa similar.
Per baixar-se un arxiu, nomès s’ha de copiar l’enllaç i acceptar, així de simple.
JDownloader funciona amb Java, així que necessitareu tenir instal·lat Java 1.5 per utilitzar el programa.
Descàrrega:

Deixa un comentari

Your email address will not be published.