El teu blog de Linux en català

Sweet Home 3D

Sweet Home 3D és un programa que recrea virtualment la disposició dels mobles d’una casa, el que serà molt útil si estas pensant en moure els mobles de casa o simplement t’agrada “jugar” amb aquests tipus de programes a dissenyar la teva pròpia casa.

Amb aquest programa de codi obert podràs col·locar i moure mobles de manera molt senzilla. El programa disposa de molts tipus diferents de mobles i elements decoratius per fer-te una idea més realista de com quedaria un menjador, dormitori, bany, etc.

Pots veure el plànol en 2D o una vista prèvia en 3D.

Aquest programa es pot utilitzar on-line o instal·lant-lo al teu ordinador:

On-line: Aquí
GNU/Linux: Descarrega
Windows: Descarrega
Mac OS X: Descarrega

(Heu de tenir instal·lat Java per poder utilitzar el programa)

Deixa un comentari

Your email address will not be published.