El teu blog de Linux en català

Qui triga menys en iniciar-se? Windows Vista, Windows 7, Ubuntu Jaunty o Ubuntu Karmic?

Tot i que jo ja no me’n refie d’aquestes coses…

3 comments

  • KuBe on 1 de novembre de 2009 at 22:31

  Reply

  No diuen quin ordinador fan servir, però jo suposo que no és un PC gaire potent, ja que ubuntu amb PC’s poc potents arranca ràpid igual, però windows depèn molt de la potència del ordinador pel temps d’arrencada.

  • Slarti on 2 de novembre de 2009 at 10:28

  Reply

  Doncs sí, el pc és un misteri. Igualment diu que tenen identica configuració. Jo com sempre pregunto pel driver grafic. Per norma a mi el driver grafic (el d’nvdia) em suposa uns segons més a l’hora d’iniciar el portatil. Ja no tant però en la 8.04/8.10 era de fins a 10 segons més

  De totes formes, a mi karmic em triga més que jaunty i l’arrencada està sobrevalorada. Només importa en equips que van amunt i aball i notebooks que ara s’encenen ara s’apaquen. I per aquestos ja hi ha versións especials dels SO

  • logoff on 3 de novembre de 2009 at 10:04

  Reply

  m’he instal·lat el KArmic i flipo amb lo ràpid que engega, molt més ràpid que Windows 7 i Mac OS X Snow Leopard.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.