El teu blog de Linux en català

Com es podria veure Firefox 4.0 a GNU/Linux

90dq10_thumb

3 comments

 1. Reply

  Molt Chromium però tant n’es el trobo molt millor que l’actual. Més usable i menys pantalla ocupada.

  • Ruig on 30 d'octubre de 2009 at 20:59

  Reply

  Sí, el problema de la versió actual del Firefox (3.5) a nivell d’interfície és sobretot que es menja una superfície vertical de la pantalla enorme, fet que es nota cada cop més al ser les pantalles cada cop més panoràmiques.

  Està clar que fer un Firefox a l’estil Chromium podria ser una possibilitat. Tot i això jo sempre he pensat que si tendim a tenir cada cop més pantalles més panoràmiques potser s’hauria de buscar alguna solució que aprofités aquest augment proporcional de l’ample de la pantalla…

  Clar que això ja són paraules majors… xD Ja estem tots acostumats des de sempre a les interfícies “verticals” (ja m’enteneu). Un canvi com el que dic hauria d’estar extremadament ben fet o tothom es tiraria a sobre del dissenyador…

  • Dan on 30 d'octubre de 2009 at 23:26

  Reply

  A veure si aconsegueixen superar a Chrome. De moment s’ha de dir que la beta (la oficial) de Chrome per Linux funciona impressionantment bé…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.