El teu blog de Linux en català

Alliberament oficial de Ubuntu 9.10 Karmic Koala

Avui 29 d’Octubre, ha estat alliberada la versió final de l’Ubuntu 9.10, jo personalment he vist des de la Beta com ha anat creixent, i es impressionant veure la bona feina que fa aquesta gent. Per actualitzar a la nova versió heu de clicar al vostre teclat: ALT+F2 i escriure: update-manager -d (això no sempre és necessari, és molt possible que al accedir al gestor d’actualitzacions ja surti la opció d’actualitzar)
Desprès haureu d’acceptar algunes substitucions de configuracions i ja tindreu el nou Ubuntu 9.10 instal·lat al vostre ordinador. Per qualsevol dubte a l’hora de fer l’actualització recordeu que us podeu adreçar al nostre fòrum.

Si prefeiu una instal·lació des de zero, ja es poden descarregar les imatges ISO.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.