El teu blog de Linux en català

Festa Karmic Koala. Ubuntu 9.10

Com ja venim dient els últims dies, el proper 29 d’octubre surt la versió definitiva d’Ubuntu 9.10 (Karmic Koala). Com ja és habitual, la Comunitat d’Ubuntu en Català (en aquest cas, conjuntament amb l’IES Torre Vicens) organitza la Festa de llençament d’aquesta nova versió.

Enguany, la Festa tindrà lloc el dia 7 de novembre al propi IES Torre Vicens, a Lleida. A la Wiki de la Festa de llençament podeu veure les activitats que s’hi faran , entre les que hi ha, com és habitual, la Install Party. Podeu veure la resta d’activitats a la pàgina oficial de l’esdeveniment.

Font: Sisco Garcia

  • Elsa on 29 d'octubre de 2009 at 11:54

  Reply

  Jo tinc una pregunta. Quan ens podrem descarregar la versió catalana de l’Ubuntu 9.10 des d’Ubuntu.cat? De moment encara hi tenen penjada la 9.04. Moltes gràcies.

  • oriolsbd on 29 d'octubre de 2009 at 13:08

  Reply

  Hola, Elsa.

  La nova versió surt avui, però normalment és a les 23:59h GMT. O sigui, molt tard aquesta nit. 🙂

  Quan estigui disponible, penjarem una anotació.

  Salut!

  • Elsa on 29 d'octubre de 2009 at 14:15

  Reply

  Moltes gràcies, Oriol! Per cert, per Nadal vull comprar-me un Netbook i m’agradaria fer-lo anar amb Ubuntu. Tindré cap problema?

  • oriolsbd on 29 d'octubre de 2009 at 14:25

  Reply

  En principi, no hauries de tenir cap problema. Però per si de cas, pregunta a gent que ja tingui el Netbook que vulguis comprar per si de cas (en general, no cal que preguntis pel model concret, però sí la marca).

  Jo et puc dir que l’Acer AspireOne em funciona molt bé amb Ubuntu, i també he sentit que van bé tant l’Asus EeePC (apart de gent que conec, ho vaig llegir en algun article d’epkis.com) i el Netbook de MSI. Per la resta de Netbooks, la veritat és que no sé com hi va Ubuntu. Potser algú més que llegeixi el bloc et pugui aconsellar en altres marques.

  Salut!

  • guillem on 29 d'octubre de 2009 at 18:48

  Reply

  Hola Elsa, si vols més informació que la que t’ha donat l’Oriol, ho pots preguntar al nostre fòrum.

  http://www.cobert.cat

  Salut!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.