El teu blog de Linux en català

ARM també s'afegeix a la Linux Foundation

armDe la mateixa forma que VIA, ARM també col·laborava amb el nucli Linux des de fa temps, però han decidit treballar-hi encara més estretament.
Arm és un fabricant de processadors de baix consum per a tot tipus d’aparells, alguns mòbils actuals porten processadors de ARM, així com alguns netbooks. Són aparells de poca potència, que en realitat és molta si es compara amb el seu baixísim consum. Anlguns d’aquest aparells es dissenyen per a funcionar amb un nucli Linux, així que és provable que en surtin més aprofitant aquesta aliança. De fet ja està planejada tota una línia nova de netbooks.

Espero que totes aquestes adhesions a la Linux foundation millori progressivament l’acceptació de Linux entre els fabricants de hardware, especialment de perifèrics, una cosa que actualment encara falta una mica.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.