El teu blog de Linux en català

Gmail fora de línia

El servei de correu via web, porta una bona estona inaccessible, tot hi que com també acostuma a passar sempre que no funciona la interfície web, es pot fer servir un client IMAP per a rebre el correu.

Aniré informat quan hi hagi novetats.

22:57
La gent de gmail ens fa saber que ho saben al bloc oficial

23:18
Gmail torna a estar actiu, al final ha estat més o menys una hora fora de línia.

09:23 (2 de setembre)
El temps de fora de línia oficial ha estat de 100 minuts, es veu que des de fa poc han canviat la forma d’actuar del routers de forma que quan un està carregadet s’enviïn les dades a un altre, abans de que aquest comenci a anar lent, el problema es que al desconnectar una petita part dels servidor per fer actualitzacions (cosa que fan habitualment), es van trobar que tots els routers enviaven les connexions a d’altres, fins al moment en que les connexions no anaven enlloc.
Segons ells van detectar això pràcticament a l’instant, i immediatament van posar en marxa més routers, els temps que es va trigar en posar-los i el temps que es pren una infraestructura d’aquest calibre a redistribuir-se, és el causant dels 100 minuts de baixa.
Diuen que a partir d’ara el que han fet és que si molts routers dieun que estan carregats, vagin una mica lents en comptes de redireccionar el tràfic a un altre lloc.
L’article sencer en el bloc oficial de gmail

Deixa un comentari

Your email address will not be published.