El teu blog de Linux en català

Thunderbird – Error de seguretat: els noms del domini no coincideixen

Si utilitzem el thunderbird com a client per gestionar el nostre correu electrònic, ens podem trobar amb un molest error que apareix cada cop que intentem mirar si hi ha correu nou en un compte de correu que tingui un certificat en un domini diferent al que tenim la bústia de correu. A mi això em passa quan intento consultar la bústia de la bústia de correu de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Si ens surt aquest error, ens sortirà un quadre com aquest cada cop que obrir el thunderbird, amb el següent missatge d’error: “Error de seguretat: els noms del domini no coincideixen”.

Error del

Finestra emergent que surt quan els dominis no coincideixen

Per solucionar-ho tenim aquesta extenció, que un cop instal·lada, ens mostrarà una casella perquè no ens torni a avisar d’aquesta molesta finestra emergent que ens bloqueja el programa si no premem el botó “D’acord” mai més.

error solucionat

Mai més tornem a veure la finesta emergent

Deixa un comentari

Your email address will not be published.