El teu blog de Linux en català

Microsoft torna a ficar la pota

S’ha detectat un defecte crític en Windows 7 a la versió RTM, en Anglès: (Release To Manufacturing), la prèvia a la disponible per l’usuari final, que podria revelar el calendari fixat per Microsoft per al llançament del seu nou sistema operatiu .

Segons Infoworld, l’error provoca que la utilitat de comprovació de disc de Windows requereixi un consum excessiu de memòria bloquejant el sistema sense arribar a realitzar la tasca. El problema afecta tant a la versió de 32 bits com a la dels 64, i està classificat com un “showstopper”, és a dir, que pot causar el bloqueig total del sistema operatiu (la temuda pantalla blava, o bé amb Anglès; “Blue Screen Of Dead” ) al esgotar la memòria disponible.

La gravetat de l’error podria provocar canvis en els plans de Microsoft respecte a Windows 7, el sistema operatiu amb el qual la companyia vol compensar del poc èxit del últim Windows Vista i amb el qual espera recuperar les seves vendes.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.