El teu blog de Linux en català

Android segueix avançant

Android ens sorprèn amb una altra versió nova del projecte live-android, que espera en un futur poder portar aquest sistema als portàtils, encara que de moment sembla que només és usable al virtualbox.
Després de l’anunci del sistema operatiu Google Chrome OS, sembla ser que en un futur podrem triar quin sistema de google preferim per als nostres netbooks a part de les dotzenes de distribucions disponibles.

Seguint les peculiaritats d’aquest desenvolupador, torna a donar arxius partits, ara són dos i degut a les queixes ja no són en RAR.
http://live-android.googlecode.com/files/liveandroidv0.2.iso.001
http://live-android.googlecode.com/files/liveandroidv0.2.iso.002
Un cop descarregats els hem de situar a la carpeta del nostre usuari i en un terminal escriure:

cat liveandroidv0.2.iso.001 liveandroidv0.2.iso.002 > liveandroidv0.2.iso

Així apareixerà la ISO que podrem carregar en una màquina virtual.

En aquesta versió ja contem amb internet sense haver d’introduir cap comanda en el terminal i es pot controlar tot amb el ratolí, però com dic encara no he estat capaç d’iniciar el sistema en un netbook i els caràcters que necessiten de dues tecles per escriure’s encara no es poden fer servir, cosa que impossibilita introduir un compte de Google (que porta l’arroba).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.