El teu blog de Linux en català

Per fi es fa públic el sistema operatiu de Google: Google Chrome OS

Després de molts anys d’especulacions i de rumors sobre un suposat sistema operatiu de Google, totes aquestes especulacions van desaparéixer amb l’aparició de Android. Es pensava o es creia que Android era el sistema operatiu de Google i que finalment seria un simple sistema operatiu dedicat a arquitectures ARM.

goog-main_1439809c
Doncs no, Google ha fet públic que cap a mitjans de l’any 2010, ens sorpendran amb el Google Chrome OS. Un sistema que com ja es rumorejava està basat en Linux i que sembla que pugui comptar amb el suport de Canonical. Google vol endinsar-se bàsicament en el món dels Ultra Portàtils ( Netbooks ) i a partir d’aquí donar a conèixer el seu sistema que si ho fan bé, tenint el nom que tenen podrien arribar a fer competència a Microsoft tant en el món dels Netbooks com en el món dels ordinadors personals.  Linux, doncs, tindrà l’oportunitat de guanyar posicions en el mercat de la informàtica.


Link oficial

Deixa un comentari

Your email address will not be published.